Könyvmegjelenés, bemutató, dedikálás egy könyvkarácsonyba integrálva

Azt hiszem még nem kerültem teljes tudatába annak, milyen fontos lépcsőfokot sikerült meglépnem régóta dédelgetett álmaim lépcsősorán, de úgy döntöttem addig írom meg ezt a bejegyzést, amíg a történtek hatása alatt vagyok.

integralvapolckicsiMegjelent első regényem, az Integrálva, polcról levehető, belelapozható, könyvperverzesen beleszagolható módon. (Jó illata van egyébként.) Nehéz elhinni, néhány hónapja még a hibáit javítgattuk meg borítót keresgéltünk hozzá. És most itt van. ÉÉÉÉLETREKELT!

frankeinstein

Születésének pillanata ráadásul egy csodás esemény keretében történt, ahol epikusnak nevezhető könyvbemutatón vettem részt V. K. Bellone írónővel. Ó és mennyien eljöttek! Barátok, kollégák, rokonok… A beszélgetést Varga Bea vezette (On Sai néven ismerheted még), aki gyakorlottságával és laza stílusával nagyon könnyed, élvezetes csevejt kerekített. Ezért külön hálás vagyok neki, hisz’ aki ismer, tudja, hogy nem vagyok nagy stand-upos. Nem véletlenül választottam az írást, a francba is! 😛 Szóval, kösz Bea, egy élmény volt!

Beszélgettünk a regény technológiai hátteréről és ennek párhuzamairól a valóságban, kiveséztük az összes karaktert, és azt is megbeszéltük, hogy Victor Holloway véletlenül sem azért Viktor, mert én is az vagyok 😉 Sokat megtudtam Bellone regényéről, a Felvont vitorlák-ról, aminek az elveszett technológiákon alapuló, fantasy háttere engem a Széthullott Birodalomra emlékeztet Mark Lawrence-től vagy a Numenera világára. Már pedig ezek igen kellemes asszociációk, szóval bátran tudom ajánlani a regényt bárkinek!

beszelgetes
A bemutató után levonultuk a földszintre dedikálni. Legalább annyira örömteli pillanat volt, amennyire zavarban voltam; nem gondoltam volna, hogy ennyien szeretnék majd, hogy összefirkáljam a példányukat. Köszönöm mindenkinek, aki eljött! Remélem mindenkinek felejthetetlen olvasásélményt nyújt majd az Integrálva.

Dedikalas1
Később csatlakozott hozzánk dedikálásra Szöllösi Kristóf az Acélszentek szerzője, illetve Gulyás Péter a Végtelen térségek örök hallgatásával. Íme egy kép a magyar Sötét Örvény szekció egy jelentős képviseletéről:

25467931_1734687429882790_1987079391_o

Összességében csodás élmény volt az egész, kicsit még mindig a hatása alatt vagyok. Hálás köszönet a Könyvmoly minden szervezőjének és segítőjének, hogy ilyen gördülékenyen ment minden.

Reklámok

One thought on “Könyvmegjelenés, bemutató, dedikálás egy könyvkarácsonyba integrálva

  1. Visszajelzés: Karácsonyi könyvbemutatók | Aranymosás Irodalmi Magazin

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s